Valpar till Nyår

Träffade en trött Alif idag när jag var ute och handlade. Hans Sheena hade fått 10!! valpar i natt. Hon hade varit så duktig och det hade gått så bra. Men de små pyrena hade pipit hela natten så han hade inte fått sova alls.Detta är inte dom riktiga valparna. Bild från nätet.

Julrapport

Julafton! Upp ganska tidigt på morgonen för att ugnssteka revbensspjällen och griljera skinkan. Alltid lite som ska plockas undan i sista stund. Roger och Anneli och barnen kom på en väldigt trevlig visit med dragspelet. Syster och hela familjen kom precis lagom till Kalle Anka och en god romglögg. Julbord och den gamle Balbergstomtensom fortfarande har så besvärligt i ryggen. Jag undrar om han skulle våga sig till en sjukgymnast?
Trevlig kväll med paketöppning, knäck och godis och vin, öl, wiskey. Kvällspromenad med Bossen. Jag fick äntligen min lilla gula ukulele! Här poserar Sofia med den.


Juldagen bjöd på ett strålande promenadväder för trötta, slappa julfirare. Promenerade nästan fram till golfbanan. Titti, Anna och P-Ö var väldigt flitiga med kamerorna. Många fina bilder blev det. Grönkålssoppa till lunch och julbordsrester till middag. Lugn kväll med senaste Bond filmen.

Annandan blev också en promenaddag med kameror. Anna fotade Fredik och Fia vid hembygdsgården.Karin hämtar hem familjen Å. Jag och Steve åker ner till Umeå med Steves chef Lars och ett glatt gäng. Middag på Två våningar och karaoke nere på nattklubben. I NYKTERT tillstånd sjöng vi runaway!!

Söndag var jag jour hela dagen och det var en bra dag. Endast 5 planerade pat och inte ett telefonsamtal.
Eftermiddan befann jag mig på folkets hus och var med på revyträningen. Det blir nog bra.

Jobbat måndag tisag och är nu 5-dagarsledig igen. Ny ska vi in på ett nytt år. Året som gick bjöd både på glädje och sorg. Hoppas att detta ska bli ett fint år.

Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!!Julöverraskning!

Så kom Roger, Anneli, Anna och Andrea med sin väldigt fantastiska lilla julshow: Roger spelade så fint på dragspelet, Ser du stjärnan i det blå, ja ni kan väl den!! Tack så hemskt mycket :))
Julhälsning

Hugo Boss skickar en julhälsning till Alice i Ytterån :))


Till Anna, del 2 :)

                                                                                             
Nu är dom klara!! Hoppas du har doftdator så du kan känna hur gott det luktar :))

Till Anna :)

  TROR DU ATT DET RÄCKER ??

God Jul till alla mina vänner!

Ska nu ta ett litet juluppehåll i bloggandet. Önskar alla en riktigt trevlig jul med många klappar, god julemat  och frid och ro!


Och vad hitta jag här, titta på Janne, titta på Steve!

Gammaldags julkort

  Så rart :))

Gammal men KUL!!


Julsemester

Så var det då måndag och semester. Helgen har varit lugn och skön, inga större utsvävningar. Har haft mina kollegor på lunch idag. En rykande het rödbetssoppa, smörgås med västerbotten och en liten efterrätt.
Långpromenerat med Hugo Boss till golfbanan. Nån grad kallt och alldeles underbart väder att vara ute. Snön har varit tung så granarnas grenar hänger nästan ner över vägen.
Skriver inköpslistor på alla julklappar jag ska inhandla nån dag här i veckan.
DET ÄR JU SNART JUL :))


Klirr i kassan

Sista arbetsdagen innan en riktigt lång julledighet. Fick veta min nya lön och det satt som en smäck. Det lönade sig nog att strejka i våras. Aldrig tidigare varit med om en så stor ökning:) Efter att vi stängt hälsocentralerna åkte vi till Skeppviks herrgård för att avnjuta årets julbord. Vilken fantastiskt fin miljö och ett gott hemlagat julbord. En av personalen hade dock lite väl bråttom att plocka undan tallrikarna vi åt på. Jäklar, min smörgås gjorde en luftfärd vid ett av bytena. Han kanske jobbade på ackord. Jag ska ta en tripp till detta vackra ställe nån fin sommardag!
Träffade aldrig mina ungdomar i går kväll. Fredrik och Jonas jobbade och Sofia var nog bara ute och firade Santa Lucia!


Inget för catwalken!

Förkyld som attan. Dessutom astma så jag orkar knappt röra mig. Har ni tänkt på hur fruktansvärt FUL man blir när man är sjuk??Det är gräsligt att se sig i spegeln. Ögonen små, rödaktiga och hängande på nåt sätt. Lidandet syns så väl. Till och med håret är förkylt, det liknar ingenting!
I kväll ska jag testa ett glas Lucia Chokladglögg, den låter så spännande. Kanske blir roligare att se sig i spegeln?

  Vi får se:))


En exotisk, exklusiv förkylning!

Japp, då var den här. Just-före-jul-förkylningen! Vid middan i går kväll när Margareta Norberg berättade om alla kryddor hon inhandlat i Jerusalem var det som om min näsa exploderade. Det rann och rann och var inte alls trevligt. Dom friterade kinesiska jätteräkorna hade säkert kunna smaka bättre. Det var trevligt i alla fall!
Ja jag tror att min förkylning är av exotisk härkomst. En av kollegorna kom just hem från en kryssning och hade denna lilla virus-bakterie med sig! Lyxsjuka!!

   

Lydia

Idag ska jag ner till landstingshuset efter lunch. Vi ska göra en sammanfattning av piloten VHU 70. Nu får vi se hur det blir, ska vi fortsätta eller avbryta. Politikerfråga! Dagen ska avslutas med en gemensam middag på Great Eastern. Det ser jag fram emot, jag älskar god mat:))

Är det nån som vet att denna stol heter Lydia?

Trevlig födelsedagskväll

Det blev en väldigt fin kväll igår. Min egen privata lilla kock ställde till med en middag i förstklassig restaurangstil. God mat och fina presenter. Parfym, fina tights, nagshampa, trisslotter (med en liten vinst) Mamma Mia filmen av min kära syster, skumpa och en vacker amaryllis. Bubbel med maken, en stund för oss själva. Avslutade kvällen med att se filmen.
Tack till alla som kom ihåg mig på min födelsedag :))

      

Född -54-är 54 idag :))

Nej det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!
Återkommer med dagsrapport i kväll!


God morgon 1:a December!

Bara för sööööööta!

  Puss Puss!