Första ljuset skall vi tända

Vaknar vid halv 8 och stiger upp. Har sovit så gott i natt att jag känner mig så pigg och utvilad. Det känns roligt att börja adventspynta. Det blir varmt och mysigt.
Det är julskyltning idag också. Måste väl ut och kika i alla välskyltade fönster. Ska också upp på julmarknaden, tänker nog inte handla nåt men det är mysigt att bara gå och titta på allt och träffa folk.
Det snöar lite idag, och fast jag inte tycker om snö så ger det i alla fall lite julstämmning.
Kommer också på att jag har glömt att köpa glögg, det är ju nästan ett måste på första advent.


Hemma efter begravning

Åkte ner till Ytterån tidigt på fredag morgon för att vara med på begravningen. Solen sken över den vackra kyrkan uppe på kullen i Näskott. Så oerhört sorgligt, men så väldigt fint ändå. Tårarna rann när musiken de valt spelades. Gitarren som vi alla kände igen så väl. Ofattbart. Efter begravningen åkte vi till olycksplatsen och tände ljus. Det var många som samlades där under eftermiddan.
Goda smörgåstårtor och vanliga gräddtårtor serverades i hemmet. Huset fullt med folk hela kvällen. Ungdomar och vuxna.
Det fanns bara ett samtalsämne, och ingen sparade på tårarna.
Hur jobbig denna dag var så känner jag ändå nånstans en tacksamhet och glädje att jag, vi, fick dela denna dag med våra kära kamrater.

På något sätt går allt vidare...................

Packa inför Ytterån

Ledig i eftermiddag. Ordnar allt för morgondagen. Stryker och fixar kläder. Det känns så otroligt tungt. Det är inte begravningskläder vi brukar packa när vi ska dit. Det gör så ont. Samtidigt är jag tacksam att vi får följa honom till sista vilan.

Grattis Karin Å

Jättekram och grattis till Karin som fyller 20 år idag! Vi hoppas att du ska ha en riktigt trevlig dag med många presenter och mys mys. Vi ringer och sjunger som vanligt!!!


 

Ingenting är längre som förut

Allt känns som ett fullständigt kaos. Sorg gör så fruktansvärt ont. Tankarna finns hela tiden hos våra kära kamrater som har det så svårt nu. Det känns så orättvist på alla sätt. Jag har så svårt att fokusera, leendena sitter väldigt långt inne, och hjärtat värker hela tiden.
Alla mina kramar till mina käraste vänner. Jag finns alltid här för er!

                                                                  

1½ år hund

Grattis Hugo Boss när du nu har uppnått den aktningsvärda åldern 1½ år. Morgonen firades med tunnpankaka och en långpromenad,språngmarsh, innan matte gick till jobbet.
Det har varit en lugn vecka. Inget revolutionerande har inträffat.
Ser fram emot en trevlig helg då jag och Steve ska bo en natt på Plaza och se Jill Jonssons julshow. Det ska bli trevligt. det är så mysigt att bo på hotell, framför allt hotellfrukosten! Middag ute på nån mysig restaurang finns också med i planeringen.


Fars dag

I helgen har vi varit nere i Hogdal och haft bouppteckning. Känns lite tomt att komma till huset när det är mörkt och kallt. Tar en stund innan man får upp värmen. Birgit ser ut att må bara bra, men lite snurrigt är det allt. Var också duktiga och röjde undan en massa skräp som vi körde till återvinningen. På hemvägen passerade vi IKEA och handlade en massa roliga saker till jul. Vi kommer inte att lida brist på stearinljus om man säger så! Köpte också en stor mysig risbollslampa till pojkarnas rum!
Väl hemma hade ungarna köpt farsdagstårta som vi frestade på med. Slö&slapp soffkväll innan sängen kallade.


     


Dagens stora samtalsämne

                                    

Herr President

Inte är han väl så oäven Amerikas nya president! Grattis :))


Ny look!

Fredrik visade mig en vansinnigt rolig sida där man kan göra om sig själv till oigenkänlighet. Nå vad tycks om min nya stajl???

Gamla sjuksköterskan Katarina Hägglund. Man fick inte gifta sig!!

Londonresenärerna tillbaka!

Långfredag i Umeå. Jag och Sofia åkte in tidigt på morgonen så att jag skulle få en klipptid på Clip. Kort page, lite uppklippt, känns tuffare. Vi går på stan hela dan. Lunchbuffé på Eurasia. Jag vet inte hur många friterade kycklingbollar Sofia åt, hon älskar dom!
Steve kommer ner vid tvåtiden och handlar två par jeans. Lämnar Fia som ska på Halloweenfest med sina klasskamrater. Hon ska klä ut sig till Catwomen i kväll, tufft!
Jag och Steve åker ut på flygplatsen och hämtar Fredrik, Jonas och Viktor. Dom har haft alldeles underbara dagar i London. Hunnit med det mesta dom ville göra. Madam Tussauds, Jack the Ripper, Baker street och Sherlock Holmes muséet, kronjuvelerna och massor med annat. Dom har haft fint väder hela tiden. Det enda djävliga var att kameran kraschade så det finns inte en bild. Det är ju bara det värsta man kan vara med om. Tur att dom fotade lite med telefonerna också.
Väl hemkomna packades det upp presenter till familjen. Jag fick denna mysiga skylt. Steve fick en Holmessnugga och en fin tobak. Reseminnen var temat hela kvällen.