60

Det skulle ha varit intressant att få befinna sig väldigt långt ut i rymden i går kväll och se när jorden släcktes. Eller hur blev det? Hur många antog utmaningen? Vi gjorde det här hos oss. Levande ljus och en brasa är ju väldigt mysigt.
Vad roade man sig med under denna timme? Kan det bli en liten baby-boom mot årsskiftet? Det vore väl gulligt.
Hur många var mörkrädda? Vad gjorde alla inbrottstjuvar? Alla restauranger? Ja vad hände överallt där det behövs elektricitet? Nog om detta!
Idag har vi ju flyttat fram klockan en timme. Ljusa sköna kvällar att se fram emot, det är väl ett vårtecken:)) Jag tycker minnestänket utemöbler fram och utemöbler tillbaka är ganska så rolig, eller töntig, eller Ja man kom inte på nåt bättre!


Snart så.....

Kul bild i vårtider, levererad av syster Titson...


Nu känns det inte riktigt bra.......

Jag är nu fackligt förtoendevald tillika skyddsombud på Bjurholms hälsocentral tom 2012-02-08.
Vad ska man säga. Jag vill inte alls men är nu helt plötsligt tvungen. Många utbildningsdagar och elände.
Får i detta läge göra det bästa av situationen. Hade trott att jag och Elisabet skulle kunna dela på detta men det verkar inte så.
Fack.....Fack.....Fack......

Köprusch??

Finns det nån som kan vilja köpa detta??Jag tycker nog att det kan va värt att betala 59:- för att slippa !!!

Födelsedagsbarn

Ännu en nostalgibild av dagens födelsedagbarn.
Världens goooaste Fia :)


SOFIA 17 ÅR

Grattis på födelsedagen min allra käraste favoritflicka :))Liten...............Stor...........

Och våfflor får vi väl försöka se till att det blir nån gång under dagen !

Å här sitter jag...

Ja du, vad ska man säga? Ingen doktor, inga patienter och det är två timmar kvar tills jag får gå hem. Hemma ligger morgondagens födelsedagsbarn och är så förkyld.
Kamraterna ska samlas hos oss ikväll och vi ska träna lite allsånger inför stämman i sommar. Det känns lite långt bort, men tiden går ju som bekant fort och öva behöver vi.
Roar mig med att fundera ut vad jag ska bjuda på ikväll. Alla äter bara LCHF just nu så jag får väl försöka bjuda på nåt riktigt fettdrypande:)
Jonas 19 år!!!

Ja må du leva och grattis, grattis grattis på födelsedan!!


Lite helgbilder.....

Hur kul kan det inte va......Sötaste och mest intellektuella FIA....Lilla vackra Anna...What are you dreaming about??På väg mot bus..... Obs, min arbetsplats i bakgrunden....Obs slakt koppelSöndag......Citat Anna, här ser jag ut som kronprinsessan...

Nostalgitripp

Anna Ådén kommer på besök idag. SÅ roligt! Jag blir lätt nostalgisk när jag ser vad hon har på sig. Den gamla hemstickade ylletröjan som Titti en gång stickade till Per-Örjan. Vilken kvalitet det måste ha varit i detta garn, norskt antar jag, inhandlat i Mo i Rana. Hur kan den vara lika fin efter alla dessa år??
Vi har ätit Tacos till middag och haft det trevligt. Jag tror att det blir en filmkväll, men jag är inte säker. Godis är i alla fall inhandlat:))


Kaffekaffetåren.....Ta en kopp kaffe och va som en människa :))

Räknavårteckendag..

Uppe med tuppen som vanligt. Dricker kaffe och har en trevlig stund på FB.Tar med mig en nyklippt mycket stilig Hugo Boss ut på morgonpromenad medan det fortfarande är bra gångföre. Fåglarna verkar ha fullt sjå, kvitter, kvitter, kvitter!
Snödropparna har kämpat sig fram genom snömassorna, men just vid väggen är det faktiskt bart nu.
Om solen orkar hela dan kanske man kan sitta på altanen och sola en stund i eftermiddag. Marinella?? Hör av god vän att marskatterna skriker för fullt. Nu är det bara myrorna i köksfönstert jag väntar på!!


Efter helgen

Hade en mycket trevlig helg på hotellet. Åt middag på Droskan, grillbuffé. Jag vet inte om jag är gammeldags men jag tycker att det känns konstigt att sitta och se tv när man är ute på lokal. Mellan Droskan och Harrys skjutsade jag Sofia till Ådenarna där hon skulle övernatta efter en mysig dejt. Lite kalas på Harrys innan det var dags att krypa isäng.
Härlig frukost på söndagsmorgon. Så mycket gott och en trevlig miljö typ gammalt lantkök.
Hämtade upp Sofia och fick en kopp kaffe hos lillasyster innan vi åkte hem. Passar på att läsa tidningen där och får då syn på detta parGrattis till er båda.

Steve är ute och kör följebil dessa veckans första dagar. Upp till Gällivare. Får se när han återvänder, det kan ta tid sånt där !
I kväll ska jag bjuda kollega Kerstin på middag för vi ska vara på Folkhälsoråd kl 18.00

Trevligheterna avlöser varandra

Vilken bra vecka detta har varit. Onsdagskvällens föreställning av estet ettorna på Midgård var ju helt fantastisk. Vilket ös, vilken dans, vilken sång, helt enastående bra. Tack alla underbara ungdomar!
Helgen bjuder också på trevligheter. Steve och hans arbetskamrater ska ha åkarmöte i Umeå. Damerna ska få följa med och bo på hotell, det gamla anrika Stora hotellet. Återigen en hotellfrukost, det bästa jag vet!
Jag ska strosa omkring på stan medan Steve sitter i möte. Har även stämt träff med lillasyster för en gofika nånstans.
På kvällen ska vi nog ut och restauranta lite.Dagens lunch

Hem till lunch. God äggröra med bacon. Ger bossen mat också och sen den obligatoriska lunchpromenaden.
Stöter på Bertil Vogel som gör mig sällskap. Han var så glad idag Bertil, hade blivit farfar igår. Livets efterrätt sägs det ju!

Gott, gott, gott med bacon till !

Grattis Barbie 50 år !

Tänk vad tiden går! Min första barbie hade långt rött hår uppsatt i en hästsvans. Hon var så tjusig i sin flygvärdinnedräkt. Sen kom då Ken in i bilden. Syster Titti hade dockorna Midge och Allan. Och gud vad vi lekte med dessa dockor!


Män som hatar kvinnor

Nåja, nu blev det en söndagsmatinée istället. Och det var väl nog så bra!
Detta är den i särklass bästa film jag någonsin sett. Film och bok är i stort sett identiska. Nummer ett var naturligtvis Lisbeth Salander!! Guld, helt i överensstämmelse med min bild av henne. Resten av rollistan var också helt perfekt.
2½ timme fantastisk underhållning! Alla MÅSTE se denna film. Älskade att få se när hon hämnades Bjurman och tatuerade hans mage. Det såg ungefär likadant ut i min fantasi!
Efter bion åt vi middag på Donken innan vi åkte hem till Bossen som varit ensam hela eftermiddan. Han vet så väl att han inte får vara i vårt sovrum, men alla spår ledde till att han leget i vår säng hela eftermiddan.
Vilken rolig söndagseftermiddag.


Love you Lisbeth!!

Bio dags IGEN !

I kväll tänker hela familjen Rystedt åka in till Umeå och se filmen Män som hatar kvinnor. Jag hoppas så mycket på den då jag läst hela trilogin och bara älskade den. Den enda jag gruvar mig lite för är väl Lisbeth Salander, hon är ju så speciell att det krävs mycket för den ska bli bra, i mina ögon!
Häromkvällen fick hela biografen evakueras då brandlarmet gick. Jag hoppas att vi slipper det!!

  Liiite vår i alla fall....

Hör på radion att de första tranorna har landat vid Hornborgasjön. Ja men det är väl ett vårtecken så gott som nåt annat.

Hos mig kraxar skatorna för fullt utanför mitt arbetssfönster!!MUMS....

Det blir pasta till middag hos oss ikväll också!


Känns detta igen?

Slog mig ner i TV soffan igår kväll och upptäcker att Lena Helt, Tittis magdanskompis, är med och lagar mat i programmet halv 8 hos mig! Slänger mig på telefon för att berätta för syster så att hon inte ska missa. Naturligtvis vet hon om detta.
Då kommer känslan jag undrar om alla andra kan känna också? Jag har aldrig träffat Lena, men av nån underlig anledning tycker jag att jag känner henne, bara för att hon är min systers kamrat. Blodsband?