Första snön!

Vitt vitt vitt, vinterångesten lägger sig som taggtråd runt halsen. Fy fan vad jag hatar vinter och snö! Men det är bara att gilla läget om man inte ska bli fullkomligt galen. Hugo som aldrig har upplevt snö tidigare blev alldeles galen. Terrierbeteendet att gräva nosen i snön kom genast. Det måste ligga i generna, Jonke gjorde exakt likadant
Hade en trevlig dag igår. Var nere i stan och hälsade på Anna i hennes och Andres lilla lägenhet på Axtorpsvägen. Samma trappuppgång som Titti bodde i tidigare. Fick köpa hennes fina Nikon Systemdigitalkamera. Den är jag lycklig för. Träffade Titti och PÖ där också och fick gratulera henne några dagar för sent. Sen åkte vi och besiktade bilen och fick uppleva något unikt. Inga fel alls! Inte det minsta lilla påpekande. Det är också lycka! Minns inte när det hände sist.

image112

Kommentarer
Postat av: Linn

HAr ni fått första snön redan? Wow, det är verkligen tidigt. Här är det bara isande kallt än så länge. :)

Postat av: Evelina

Åh..första snön redan! Våran i Stockholm kommer väl snart då det är så kallt här.. säkert i november. Hoppas snön stannar (jupp, jag gillar snö). Trevligt med systemkamera, nu kan du ta massor av fina bilder (lättare) och skönt med fläckfri bil! Sällan man hör det idag.

2007-10-20 @ 13:17:13
URL: http://kartbarnharmanganamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback