Ibland blir det mycket av det goda

Det  blev en ovanligt bra eftermiddagsfika dag. Tacksamma patienter är ju alltid ett nöje. Det finns så gott om sura, elaka, griniga, så lite tacksamhet uppskattas alltid. Frossa i smörgåstårta, prinsesstårta och pinfärsk butterkaka. Sen har vi fått ny fin konst uppsatt på vårdcentralen idag. Det finns en kvinna anställd av landstinget som bara jobbar med konst. Åker runt och byter ut tavlor på vårdcentraler och i sjukhussalar. Ska ta lite bilder och visa senare.
Det blev ingen middag för mig i kväll. Alldeles för mätt i magen.Hjärtligt tack Eva och Harry :)

En vacker dag

Härligt ledig lördag. Ömsom sol, regn, moln, åska men i det stora hela fint. Beror på hur man ser det. Har långpromenerat med Bossen. Tog en sväng ner i Peters växthus för att planera mina planteringar i sommar. Växthuset är underbart denna årstid.
På eftermiddan skjutsade vi ner Sofia till stan. Hon ska va på kulturnatta och ha skoj med sina vänner. Sen ska hon sova hos Moster Titti. Pojkarna och jag handlade middagsmat innan vi åkte hem. Så här tycker jag att en varudisk ska se ut!Sen behöver man inte vara Obelix för att det ska vattnas i munnen!Skön Tapasmiddag ute på altanen i strålande sol......

Röd med svarta prickar

Har idag sett årets första nyckelpiga och då har jag inte kameran med mig. Jag som har bestämt att den ska va med mig överallt.
Får alltså låna en bild från Google.


Allt växer och gror...

Lilla plutmun där!!!Diamanter i rabatten...

Korkekar och dammbygge

Här jobbas det ska jag säga. Håller på att bygga en ny damm på gården. Det blir många lass stenar att bära. En liten fontän och ett litet vattenfall. Kan nog avsluta vätskedrivande medicinering. Jag blir så kissnödig av att höra vattnet porla hela tiden.Min kära korkek, som allra vackrast just nu.


Favorit


Glad!

Härligt! 4 dagars ledighet. Jag har haft en väldigt slapp vecka. Endast 2 arbetsdagar.Har haft en lång arbetsdag där jag har hjälpt både patienter och väldigt goda vänner. Ibland lyckas man inte riktigt hur mycket man än försöker! Blev helt plötsligt väldigt yr i huvudet när jag gick hem från jobbet och det håller i sig än. Tur att 98 procent av all yrsel är godartad!
Efter en god westernsallad gick jag en promenad med Bossen, ja jag vet att jag kallar honom Bossen fast han heter Hugo, men jag gillar del två av namnet.
Blev så glad när jag kom hem så det gjorde ont ont ont i hjärtat. Navelsträng? Vem står där om inte André, fjärde ungen min! Det är snart ett år sen vi sågs. Alldeles för lång tid!! Hugo blev också alldeles uppi hejsan, klart han kände igen André.
Lugn kväll med ett glas vin, för att stabilisera yrseln, det hjälper, tro mig:))Ledigdag i soliga Umeå

Eftersom jag var jour på lördag så hade jag en härligt ledig måndag igår. Tog Freppen med mig och åkte ner till stan. Han passade på att åka till Strömbäck och skriva slutprovet i matte. Jag snurrade runt i utkanterna av stan. Köpte kompostgaller och dammduk. Fortsatte upp till Strömpilen. Stötte på en bekant cykel, svart med en stor rosa blomma på styret. Syster var i faggorna. Upptäcker att jag inte har pengar på mobilkortet. Fixar ett hallebopp 200 och får kontakt. Vi lunchar tillsammans på Donken, eller rättare sagt jag lunchar medan Titti nöjer sig med en mugg kaffe. Vi följs på skoaffär och provar skor.
Jag köper de på bilden som sitter på en fot med röda tånaglar!
Hugo Boss 2 år 14/5

Grattis lilla vovven


Någon som känner igen detta?


Vanligt förekommande. Är det energitjuvar dom kallas?


Här kommer Pippi Långstrump...

Och jag som skulle bli sommarljus.....Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig....Ja... jag ska ha mössa på jobbet i morgon och färga det mörkt i morgonkväll igen!!!!!

Kat von R, me, myself and I...              Lera................................................Live

Min och Steves nya sommarlåt...


Jag har en kamrat som leker att han är Bellman ibland...
Ja se det är n`Greger det...... Diagnos???

Långlördag i Bjurholm

Många aktiviteter på byn idag. Efter långpromenad med Hugo gick jag en sväng och tittade. Åt paltlunch på EFS och vann ett rågbröd på ett lotteri. Lyssnade på uppträdanden från lastbilsscenen på Bävertorget. Roger och Janne spelade bl.a. Pontan Dolan. Barn från musikskolan spelade små stycken, korta men bra!
Ska glassa på med lammkotletter, klyftpotatis med rosmarin och ett glas vin till middag.
Det är 17 år sen idag och jag har varit på graven och gjort fint. 15 penseér för en hundring. Och då blir det ju udda när man ska plantera. Ett hörn blev tre vita tillsammans. Tror jag ska byta ut den ena mot en orange som bryter det hela. Kan se kul ut tror jag!Nu har dom det fint där dom bor...

Favorit!!!


TulpanskelettVissa är vackra när dom dör....

Belinda Bengtsson och mannekänger..

Stjärnspäckad gårkväll. Mycket trevlig, alltså urkul föreställning på Folkets Hus. Effess hade ordnat vårens modevisning.
Sofia och Johanna mannekängade för Ellens egen design. Dom var så otroligt vackra i långa balklänningar. Tyvärr fick jag ingen bra bild då dom var alltför rörliga, lite suddigt alltså:(
I paus fick vi goda snittar, som Jonas hade tillverkat under dagen, och cider. Sen fortsatte underhållningen med Belinda, och det var en färgstark person ska jag säga. Jag skrattade så jag fick kramp i kindmusklerna.


Första Maj

Vilken underbar dag. Strålande sol och sommarvarmt. Jag och Steve har barnfritt och bara det är ju ganska bra!
Varit ute med Hugo på långpromenader i bara linne och shorts, det är sommar det.
Suttit ute på gården hela eftermiddan och solat. Hugo får springa lös och det funkar hur bra som helst. Han älskar att gräva, som den grythund han är....Sen kommer då en annan sommarfeeling....
Före...


Efter...Nu väntar vi hem alla barn så vi får äta middag tillsammans och ha en fortsatt trevlig kväll.